Denník som si písala keď som mala 13, teraz mám jemne cez 40. Hľadám nejakú spojitosť :) ,ale akosi ma nič nenapadá. Rada navštevujem niektoré blogy a už mi to pripadalo divné, že ja ho nemám, však Ľudka. Jedno dieťa je ešte školou povinné, druhé sa chystá práve vyraziť do sveta a manžel, môj milovaný :) je tu a všetko je tak ako má byť.Tak prišiel jeho čas ...
Tento recept pozná celý svet. Okrem mojej sestry :), aj preto ho tu dávam. Pod názvom chlieb bez miesenia. Jeho príprava je tak neuveriteľne jednoduchá, že sa tomu ani nečudujem. Príprava bola zverejnená ( aj na videu) na www.nytimes.com už v roku 2006. Takže, ak ste ho doteraz neupiekli a túžite položiť na stôl domáci chlieb, bez toho aby ste vstávali na zamiesenie cesta o 4 hodine ráno, ako naše babičky, smelo do toho. CHLIEB bez miesenia 3 hrnčeky chlebovej múky, ja som použila T650 + trochu na poprášenie (1hrnček=250ml) 1/4 ČL sušeného droždia 1 a 1/4 ČL soli 1 a 1/4 pohára vody liatinový hrniec s pokrievkou, ak nemáte dobre poslúži aj sklenená misa s pokrievkou 1. Do nádoby dáme múku, droždie, soľ a premiešame. Pridáme vodu a premiešame. S miešaním to nepreháňajme, pre lepšie pochopenie si pozrite video. Potom cesto prikryjeme potravinovou fóliou a necháme v pokoji pri teplote cca 21 °C kysnúť 1
Haló, haló Ivanka! I am so happy!
OdpovedaťOdstrániťVitaj vo virtuálnom svete a píš! Budem sa tešiť!
Ahoj Ľudka,ako som povedala, tak som aj vykonala:}. Možno si tu budeme hrkútať len my dve, však stále je o čom, no nie?.Ľudka nutne potrebujem konzultácie s úpravou blogu, zajtra si voľná?
OdpovedaťOdstrániťTento milý blog som objavila len nedávno, ale postupne sa ho chystám celý prelistovať ;o)
OdpovedaťOdstrániťShira, ďakujem, ďakujem, si milá :).
OdpovedaťOdstrániť